Rijschool Jaap van den Berg  Numansdorp


Rijles volgens de RIVM Corona richtlijnen!
 

INFO 

De rijlessen worden verzorgd door mij, Jaap van den Berg.  Ik ben een zeer ervaren rijinstructeur. Meer dan 7 jaar ben ik al aan het werk. Ik heb al enige honderden leerlingen naar hun rijbewijs gecoacht!

Ik ben altijd vriendelijk, rustig en duidelijk. Mijn doel is jou zo snel mogelijk je rijbewijs te laten halen! 

Wil je een goede auto rijinstructeur? Een rijinstructeur die de tijd neemt voor jou en je behoeften op het gebied van rij-onderricht,  dan moet je bij mij zijn. Gespecialiseerd in faalangst rijles! Altijd                                                      een persoonlijke aanpak. Een goede communicatie staat hoog in het vaandel bij mij.

Mocht je het rijbewijs reeds bezitten, maar heb je rijangst ontwikkeld? Ook dat kan ik oplossen met een bewezen aanpak. 

    Altijd een gratis proefles!  Altijd thuis opgehaald en weer thuis gebracht!  Andere afspraken in overleg mogelijk!


CBR

Alle rijbewijzen worden afgegeven door het CBR (Centraal Bureau Rijvaardigheidsbewijzen). Rijschool Jaap van den Berg werkt samen met CBR Barendrecht, Rotterdam, Spijkenisse en Dordrecht. Daar worden dan ook rijlessen gegeven. De rijlessen zijn vanaf 50 minuten per les. Ik werk het liefst met 2 lesuren tegelijk. Mocht 2 lesuren niet uitkomen dan kan dat natuurlijk altijd aangepast worden. 

Ik geef les volgens de RIS methode ( Rijopleiding In Stappen). Ik leid je zoveel mogelijk op via deze weg. Dit blijkt in de praktijk een zeer effectieve wijze te zijn om snel en zelfstandig auto te leren rijden. Ik heb daar ook een opleiding voor gevolgd en ben dus bevoegd RIS instructeur. 

Het voordeel van een eenmanszaak zijn de korte lijnen. Als je belt krijg je mij direct aan de lijn en geen kantoor. Ook de appjes, sms-jes, mailtjes worden door mij persoonlijk beantwoord. Ik heb kantoor aan huis, dus weinig kosten. Vandaar dat de les -en pakketprijzen laag liggen! Kortom geef je op en haal snel je rijbewijs!! ( Ik heb geen wachtlijsten!).


ADRESGEGEVENS

Burg Henrylaan 6,  

3281VG Numansdorp  

T: 06-53508932   

E: jaapvandenberg8@ziggo.nl