Rijschool Jaap van den Berg  Simonshaven

Rijles volgens RIVM richtlijnen! 
 

Ervaringen met Rijschool Jaap van den Berg


Reviews

25 berichten op 5 pagina's
Dennis Vrolijk
28-10-20 18:37:23
Een geweldige rijschool! Met dank aan Jaap mijn rijbewijs in 1x gehaald. Een top rij instructeur die zegt waar het op staat en niet aarzelt om dingen uit te leggen, hoe vaak dit ook nodig is! Uitblinker? De flexibiliteit! Doordeweeks had ik het erg druk dus leste ik op zaterdag, dat was geen enkel probleem. Ook wanneer ik toevallig wel een gaatje had en kon lessen zorgde Jaap dat hij er stond. Super contact gehad met hem in de auto, op internet, whatsapp en een speciale app. Kortom, een echte aanrader!

Jaap, bedankt!
Opmerking:
Bedankt voor de complimenten, Dennis! En... heel graag gedaan!
Rick Snijders
26-08-20 15:23:32
Op aanrading van mijn broer bij Jaap terecht gekomen, de proefles voelde goed aan en ik ben elke keer met plezier gaan lessen. Uiteindelijk in 1x geslaagd dankzij het geduld en de goede instructies van Jaap! Het geduld van een sluipschutter heeft die

Mvg Rick Snijders
Opmerking:
Veilige kilometers, Rick!
Raymond Blok
17-08-20 21:22:32
Gestart bij Jaap op aanrading van mijn broer en geen spijt van gehad. Een relaxte rijervaring gehad en een aardige persoonlijkheid. Ik heb mijn rijbewijs de tweede poging gehaald en daar ben ik erg blij mee.
Ik zou Jaap zeker aanraden.
Opmerking:
Gefeliciteerd, Raymond!
Laurens Heuvelman
31-07-20 09:21:46
Bedankt voor de leerzame en gezellige lessen. Jaap gaf altijd goede uitleg en had veel geduld. Ik heb op een relaxte manier leren rijden.
Jaap is zeker een aanrader!
Bedankt Jaap!
Opmerking:
Graag gedaan, Laurens!
Iris Van den Berg
30-07-20 19:01:28
Duidelijk en comfortabel lessen. Bedankt voor alles.
Opmerking:
Graag gedaan!
Tonen: 5  10   20